Historie


Stabrand Spedition ApS er en familieejet speditions- og logistikvirksomhed grundlagt i 1934 i København. Stabrand Spedition bygger på sunde værdier og sætter stor ære i at servicere vores kunder og samarbejdspartnere. Vi er en moderne speditions- og logistikvirksomhed, der spænder over alle forretningsområder indenfor tredjepartslogistik. Vi sikrer at vi har stor indsigt i eget fag og er loyale overfor retningslinjer og følger alle gældende love og regler.


Vi løser således alle opgaver indenfor spedition, logistik og vognmand relaterede områder. Hos Stabrand Spedition tilbyder vi komplette løsninger til vores kunder, store som små, og gør vores ypperste for at finde den bedste løsning til netop dig og din virksomhed. Fleksibilitet og kvalitet er blandt nøgleordene hos os og det vil I mærke fra første dag. 


Desuden har vi hos Stabrand en flad organisationsstruktur og en uformel tone. Vi er en social ansvarlig virksomhed, der tager sig af medarbejderne – også dem med særlige behov. I Stabrand Spedition har alle mulighed for at få indflydelse og føle sig respekteret, værdsat og hørt, da vi tror på at mangfoldighed fremmer innovation og vækst.


Stabrand Spedition ønsker at være den bedste virksomhed i branchen både som arbejdsgiver, leverandør, partner og som en investering – der leverer langsigtede, holdbare løsninger med gensidig indbringende vækst. Vores eksistensgrundlag er vores kunder, som vi ønsker at servicere og tilfredsstille, og vi er sikre på at vores service, kvalitet og fleksible løsninger, kan lette jeres dagligdag og give jeres virksomhed konkurrencemæssige fordele.